Het kan voorkomen dat u nadat een dier is afgevoerd nog ziekteregistratie moet doen bij het dier. Dit kan. U kunt dit als volgt doen:

1. Ga naar 08. Ziekten
  2. Klik rechtsboven op de filterknop
  3. Selecteer de aanwezigheid dieren op Afwezig of Alle dieren
  4. Vul een van de andere invulvelden in. Tip: vul het levensnummer van het afgevoerde dier in.  Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving
  5. Het afgevoerde dier zal verschijnen. Door te klikken op het dier, kun u dan de ziekteregistratie invoeren.