Volg de onderstaande stappen om een organisatie te machtigen om toegang te verlenen tot het bouwplan en/of registraties.

1. Klik op de menuknop Communicatie
  2. Kies het tabblad Machtigingen
  3. Klik op de groene knop +Machtiging
  4. Kies de betreffende organisatie
  5. Vul het klantnummer/relatienummer in dat u bij deze organisatie heeft
  6. Zet een vinkje bij ‘Toegang tot bouwplan’ en/of ‘ Toegang tot registraties’
  7. Klik op Opslaan om de machtiging definitief te maken

U ziet dat de status op ‘geaccepteerd’ staat. Dit houdt in dat de organisatie toegang heeft tot uw gegevens in CropVision.

Wilt u de machtiging aanpassen of intrekken om welke reden dan ook, dan kunt u de betreffende regel aanklikken en wijzigen of kiezen voor de knop ‘Intrekken’. Vanaf dat moment heeft de organisatie geen toegang meer tot uw gegevens. Op die manier bepaalt u wie uw gegevens kan inzien.