Introductie

Om te beginnen met My AgroVision moet u verbinding maken en gegevens van uw management programma doorsturen naar My Agrovision. In de onderstaande beschrijving leert u hoe u gegevens in My AgroVision kunt krijgen om later dashboard zeugen te gebruiken (zonder extra kosten). Daarnaast kunt u ook uw data delen met derden.

Data versturen naar MyAgroVision

Onderstaand ziet u per programma hoe u de connectie maakt met My AgroVision en de data doorstuurt.

Insturen data vanuit PigManager Everywhere: Data insturen van PigManager Everywhere naar MyAgroVision

Insturen data vanuit FARM Everywhere: Data insturen van FARM Everywhere naar MyAgroVision

Insturen data vanuit CERES Online: Data insturen van CERES Online naar MyAgroVision

U heeft met bovenstaande stap er voor gezorgd dat u een MyAgroVision account heeft en dat u data instuurt naar MyAgroVision. De data wordt nu de komende nacht verwerkt en daarna kunt u gebruik gaan maken van de rapporten . U doet dit door in te loggen in MyAgroVision.com

Als u ingelogd zit in MyAgroVision dan ziet u links bovenin een pagina genaamd "Rapportage", hier ziet u de voor u beschikbare rapporten.

Werken met dashboard zeugen

Wanneer u klikt op de tegen genaam "Dashboard Zeugen'', dan wordt onderstaand scherm geopend op een nieuw tabblad in uw browser. Het rapport bestaat uit één pagina waar u direct de status ziet van uw bedrijf over de laatste paar weken. Aan de linkerkant ziet u vier staafgrafieken met daarop kengetallen die betrekking hebben op dekken, werpen en spenen van de laatste zes weken met daarin een streefwaarde lijn die u zelf kunt instellen (hierover later meer). Aan de rechterkant ziet u een tabel over de laaste zes weken voortschrijdend. Dit is een vaste lijst met kengetallen en op het einde per kengetal een door u ingestelde streefwaarde. Vier kengetallen zijn gekleurd op basis van de ingestelde streefwaarde.

Hoe streefwaarden in te stellen

Wanneer u bent ingelogd in My AgroVision dan is er een pagina rapportage waar u verschillende tegels ziet voor elk rapport.

Om de streefwaarden in te stellen gaat u naar het instellingenscherm, deze opent door op het tandwiel icoon te klikken aan de rechterkant.

Dan klikt u op het menu ''Streefw. per week dashboard''

Onderstaand scherm wordt zichtbaar, hier kunt u per kengetal een streefwaarde invoeren (niet nodig voor alle kengetallen). Nadat u klaar bent klikt u op OK, daarmee worden de streefwaarden opgeslagen. Het is mogelijk om deze naderhand te wijzigen.

Elke 15 minuten wordt de dataset waar de streefwaarden in worden opgeslagen ververst, zo wanneer u nu de streefwaarden invoert en opslaat dan zijn ze 15 minuten later zichtbaar in het dashboard.

Nu de streefwaarden zijn ingesteld heeft u de beschikking over een actueel zeugen dashboard met daarop zelf ingestelde streefwaarden.