Johdanto

Hallintapaneeli Emakot käytön aloittamiseksi sinun on yhdistettävä ja lähetettävä tiedot PigVision-, Pigmanager Everywhere- ja FARM Everywhere -palveluista MyAgroVisioniin. Alla olevasta kuvauksesta opit kuinka saat tietoja MyAgroVisioniin. Kun saat tietosi MyAgroVisioniin, saat automaattisesti pääsyn koontinäyttöön (ilmainen käyttö). Voit myös jakaa tietoja kolmannen osapuolen kanssa.

Lähetä tiedot MyAgroVisioniin

Napsauta jotakin alla olevista linkeistä saadaksesi selville, kuinka muodostat yhteyden MyAgroVisioniin ja välität tiedot.

Tietojen lähettäminen PigVisionista: Tietojen lähettäminen PigVisionista MyAgroVisioniin

Yllä olevalla vaiheella olet varmistanut, että sinulla on MyAgroVision-tili ja että lähetät tietoja MyAgroVisioniin. Tiedot käsitellään yön aikana ja sen jälkeen voit aloittaa raporttien käytön ja halutessasi jakaa tietoja. Voit tehdä tämän kirjautumalla MyAgroVision.com

Kun olet kirjautunut sisään MyAgroVisioniin, näet sivun nimeltä "Raportit", jossa näet eri ruudut jokaiselle raportille. Vapaasti käytettävät raportit ovat Hallintapaneeli Emakot, Operatiivinen Monitori ja Siemennysryhmä Monitori.

Työskentely emakoiden hallintapaneelin kanssa

Kun napsautat alla olevaa ruutua, näyttö avautuu selaimesi uudelle välilehdelle. Raportti on yhdellä sivulla, jossa näet suoraan tilasi nykyisen tilanteen parin viime viikon ajalta. Vasemmalla puolella on neljä pylväsdiagrammia, joissa on indikaattorit tiineytyksestä, porsimisesta ja vieroituksesta viimeisen kuuden viikon ajalta, mukaan lukien tavoitelinja, jonka voit määrittää itse (myöhemmin tässä artikkelissa kuvataan kuinka se tehdään). Oikealla puolella on taulukko, jossa rullaa kuusi viikkoa kiinteällä indikaattoriluettelolla ja lopussa indikaattorikohtaisella tavoitearvolla viikossa. Neljä indikaattoria on väritetty täytetyn tavoitteen perusteella.

Kuinka asettaa tavoitteet tilakohtaisesti

Kun olet kirjautunut sisään MyAgroVisioniin, näet sivun nimeltä "Raportit", jossa näet eri ruudut jokaiselle raportille.

Kohteiden asettaminen edellyttää, että siirryt raportista asetusnäyttöön. Napsauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Napsauta sitten valikkokohtaa "Hallintapaneeli".

Alla oleva näyttö tulee näkyviin. Tässä sinun on täytettävä indikaattorikohtaisesti tavoitearvo (ei tarvitse täyttää sitä kaikille), kun olet valmis, napsauta OK ja tavoitteet tallennetaan. Vaihto on mahdollista jälkikäteen.

15 minuutin välein päivitetään tietojoukko, johon tavoitearvot on tallennettu, joten jos esimerkiksi muutat indikaattorin tavoitearvoa, niin 15 minuuttia myöhemmin tämä arvo näkyy.

Kun tavoitteet on täytetty ja ajantasaiset tiedot hallintapaneelissasi päivitetty, saat ensimmäisen yleiskatsauksen tietyillä tavoitteilla, jotka auttavat seuraamaan maatilasi tuloksia.