Om de data van CERES Online naar MyAgroVision te sturen dienen een paar kleine handelingen/instellingen gedaan te worden. Hiervoor kunt u onderstaande beschrijving volgen.

Instellingen voor versturen data

U logt in bij CERES Online en gaat naar de module algemeenheden → menu export → export Agrovision data exchange. Daar klikt u links op Adex Portaal.

U krijgt nu onderstaand scherm en hier kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u nog geen MyAgroVision account maak die dan eerst aan. Hoe een account aan te maken vind u hier: Hoe maakt u een MyAgroVision-account aan?

Na het inloggen krijgt u onderstaand scherm te zien. Klik op de tuimelschakelaar om “Analytics Reporting AgroVision” te activeren zodat het van grijs naar groen verandert. Daarna dient u het scherm af te sluiten.

U data wordt nu ingestuurd naar MyAgroVision. Als u weer gaat naar Opstarthandleiding MyAgroVision dan kunt u de vervolgstappen doorlopen.