In deze versie zijn meerdere wijzigingen doorgevoerd. Hieronder vindt u de belangrijkste.

• Filter op teelten, bufferstroken en landschapselementen
  • Datumfilter op teelten
  • Selecteer de teeltsoort

Filter op teelten, bufferstroken, landschapselementen en datum

1. De nieuwe filterknop. Klik op de knop om de filters te tonen.

2. Filter met een vinkje op teelten, bufferstroken en landschapselementen.

3. Filter de 'actieve' teelten. Hierbij wordt rekening gehouden met de start- en einddatum van de teelt.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

Hoe geef ik de teeltsoort en de start- en einddatum aan?

4. Selecteer de teelt en klik op het witte potloodje.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

5. Geeft hier de teelt het kenmerk 'bufferstrook' en 'landschapselement'

6. De datumfilter filtert op 'actieve' teelten. Dus de teelten die binnen de start- en einddatum vallen. De standaard startdatum is 1 januari. De standaard einddatum is 31 december.

A screenshot of a computer