Volg de onderstaande stappen om ophalen van grondonderzoeken bij een laboratoria in te stellen. De grondonderzoeken worden ingelezen onder de menuknop Lijsten, tabblad Onderzoeken.

1. Klik op menuknop Communicatie.
  2. Ga naar tabblad Laboratoria.
  3. Klik op de knop + Koppelen Laboratoria.
  4. Selecteer het laboratorium.
  5. Vul uw klantnummer in en plaats een vinkje voor uw toestemming¹
  6. Sluit af met Opslaan.

¹Uitzondering Eurofins Agro en Groen Agro Control

Voor de laboratoria Eurofins Agro en Groen Agro Control dient u eerst een ondertekende machtiging toe te sturen voordat u het klantnummer kunt opslaan. De verwerking van de machtiging duurt een aantal werkdagen. Probeer dus een paar werkdagen na het opsturen van de machtiging het klantnummer opnieuw op te slaan.