Volg de onderstaande stappen om de teeltregistratie te versturen naar uw afnemer:

Wat is mijn klantnummer/telernummer/bedrijfsnummer/contractnummer bij mijn afnemer?

Hoe pas ik het gewas van een teelt aan?

Hoe pas ik de bedrijfsnaam op het rapport of verzendverslag aan?

1. Klik op de menuknop Communicatie.
  2. Kies het tabblad Edi export afnemer.
  3. Klik op de knop + Koppelen teelten/afnemers.

4.Selecteer uw organisatie.

Logo, company name

Description automatically generated

5. Vink de teelt(en) aan die u wilt verzenden.

6. Vul uw klantnummer/telernummer/bedrijfsnummer/contractnummer in van de organisatie.

7. Sluit af met Opslaan.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

8. Klik aan de rechterkant op de witte envelop om de teelt te versturen.

Graphical user interface

Description automatically generated with medium confidence

9. Het verzendverslag komt in beeld met de gegevens die u gaat versturen. Kies voor Verzenden om de gegevens te versturen.  (Hoe pas ik de bedrijfsnaam op het rapport of verzendverslag aan?

Graphical user interface, website

Description automatically generated

10. Na het versturen van uw teeltregistratie, wordt er onderaan het scherm een logboekregel aangemaakt. Klik op deze regel voor de informatie.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Verzonden, niet correct verwerkt

Als de teeltregistratie niet correct is verzonden, kunt u de logboekregel klikken om de reden te achterhalen. Klik hier voor een overzicht van diverse foutmeldingen inclusief de oplossing.