Wanneer u onder Daginvoer op de optie 04. Inseminatie klikt komt u in het Dierselectiescherm.

In dit scherm krijgt u als eerste standaard de Attentiedieren te zien. Door op de knop Alle dieren te klikken kunt u ook een lijst met alle dieren opvragen.

Welke dieren er precies op de attentielijst komen is afhankelijk van de waarden die er ingesteld zijn. Om deze op te vragen klikt u rechtsboven in het scherm op de knop instellingen

In het scherm dat vervolgens opent kunt u aangeven vanaf wanneer u wilt dat de dieren in de attentielijst komen en deze instellingen opslaan.