Kun haluat siirtyä koneelle asennetusta ohjelmasta palvelimelle, sinun on ilmoitettava siitä meille joko kirjeellä tai lähettämällä meille sähköpostia support-fi@agrovision.com

Sitten valmistelemme uuden sopimuksen ja lähetämme sen sinulle. Otamme sinuun yhteyttä ja keskustelemme jatkovaiheista ja muutoksessa koneelle asennetusta ohjelmasta palvelimella olevaksi ohjelmaksi.

Kun haluat irtisanoa lisenssisi, on tärkeää, että lähetät irtisanomisilmoituksen joko kirjeellä tai lähettämällä meille sähköpostia support-fi@agrovision.com. Ilmoitus on tehtävä kuukautta ennen vuoden lisenssikauden päättymistä. Kaikki ohjelmistomme käyttö on lopetettava välittömästi, kun olet lähettänyt meille irtisanomisilmoituksesi.

Molemmissa tilanteissa ohjelma-avain on palautettava, kun ohjelma on koneelle asennettu. Ohjelma-avaimen on näytettävä samalta kuin alla olevissa kuvissa ja se löytyy tietokoneestasi.

Ohjelma-avain on palautettava meille - ja Agrovisionin on vastaanotettava se viimeistään 14 päivän kuluttua lisenssin peruuttamisesta. Jos et palauta ohjelma-avainta, laskutamme yhden vuoden lisenssiä vastaavan summan lisenssisopimuksemme sekä myynti- ja toimitusehtojemme mukaisesti.

Lähetä ohjelma-avain pakettina, koska jotkut postin lajittelukoneet ovat repineet kirjekuoren ja ohjelma-avain on kadonnut. Jos ohjelma-avain katoaa postissa, katsomme, että ohjelma-avainta ei ole palautettu. Tämän jälkeen laskutamme yhden vuoden lisenssiä vastaavan summan lisenssisopimuksemme sekä myynti- ja toimitusehtojemme osalta.

Paketti on lähetettävä osoitteeseen:

AgroSoft Oy

Vuohiojantie 56

23140 Hietamäki