PigVisionissa on mahdollista saada lisää desimaaleja luvuistasi esimerkiksi analyysissä. Seuraavassa esimerkki analyysistä välilehdellä "Analyysi Emakot" – "Ryhmäanalyysi".

Jos napsautat hiiren kakkospainikkeella keltaista viivaa "Tuotannon uudistaminen", tämä avautuu:

Valitse välilehti "Desimaalit" ja tämä avautuu:

Jokaiselle riville voit nyt valita, haluatko numeroon 0,1,2 desimaalia vai enemmän, katso punainen laatikko yllä olevassa kuvassa.

Kun olet valmis, napsauta OK ja luvuissa on valitut desimaalit, kun lasket analyysin uudelleen.