Wanneer de afkalving geregistreerd moet worden als meerling kunt u het volgende doen;

1. Vul de afkalving in. Klik hier voor meer informatie. (moet naar eenling registratie verwijzen)
  2. Klink links onderin op + Kalf Toevoegen.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

1. U krijgt de mogelijkheid om Kalf 2 ook te registreren.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

1. Wanneer alle (verplichte) vlakken zijn ingevuld is het mogelijk om rechtsonderin te klikken op Volgende.
  2. De samenvatting van de registratie volgt.

De meerling afkalving is nu ingevoerd en geregistreerd. Bij de invoerhistorie zal te zien zijn dat deze afkalving is ingevoerd bij het betreffende moeder dier. De kalveren zijn nu ook bestaand binnen CowVision Dierregistratie.