Er is een nieuwe versie van CowVision Dierregistratie geïnstalleerd (9-7-2024).

In deze versie:

- Aanpassingen preventieve behandelplannen. Klik hier voor meer informatie.

- Bij het selecteren van meerdere dieren bij invoer, zullen de dieren getoond worden op volgorde van selecteren bij de invoer.

- Aantal dagen vooruitkijken bij de daginvoer. Klik hier voor meer informatie.

- Productiedoel is toegevoegd aan het scherm aanvoer nieuw dier. Klik hier voor meer informatie.

- Droogstaande dieren rapport (Dieranalyse - Algemeen - 11. Droogstaande dieren) is correct.

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen, zowel telefonisch via +31570 664 141 of via WhatsApp +316 82664559. Wij helpen u graag!