Om naderhand een prijs in te voeren bij een verkocht dier kunt u het volgende doen.

1. Ga naar [Invoerhistorie]
  2. Klik op [Alle dieren]. Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, Elektrisch blauw

Automatisch gegenereerde beschrijving

3. Zoek het dier op via het [Diernummer] of [Naam] / [Levensnummer].

4. Het dier komt nu naar voren. Klik op de [Verkoop] regel

5. Vul de prijs in bij de regel [Prijs]

Positieve prijs: opbrengsten

Negatieve prijs: kosten, vul een – voor het bedrag in.

6. Klik op [Wijzigingen opslaan]

De prijzen worden ook zichtbaar op het rapport [Verkocht laatste jaar] bij Dieranalyse – Veevervanging.

Tip: wilt u van meerdere dieren de prijs invoeren? Bij stap 3 volgt u dan deze handelingen om vervolgens verder te gaan bij Stap 4.

Klik dan op de filterknop rechts bovenin. . Vervolgens selecteer de gebeurtenis of [Verkoop]. Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Alle dieren met een verkoopdatum komen nu naar voren.