1. Ga in CowVision met uw muis op uw naam staan. Klik op Instellingen Dierregistratie

Afbeelding met tekst, elektronica, schermopname, Lettertype
Automatisch gegenereerde beschrijving

2. Ga naar 08. Afkalven

3. Kies voor het tabblad Voorraad levensnummers

4. Zet het schuifje op Verloren/verknipt bij de betreffende levensnummers.

JA: het levensnummers is aangemerkt als verloren/verknipt. Deze zal niet naar voren komen bij de levensnummers bij Afkalven.

NEE: het levensnummer is beschikbaar bij het invoeren van een afkalving.