1. Ga in CowVision met uw muis op uw naam staan. Klik op Instellingen Dierregistratie

Afbeelding met tekst, elektronica, schermopname, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

2. Klik op 10. Inseminatie

Afbeelding met tekst, elektronica, schermopname, software

Automatisch gegenereerde beschrijving

3. Klik op het tabblad Stieren

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, Elektrisch blauw

Automatisch gegenereerde beschrijving

4. Zoek de betreffende stier op en klik op het potloodje achter de regel

Tip!

Betreft het een stier die gedeactiveerd moet worden? Zet het filter Actief op JA

Betreft het een stier die geactiveerd moet worden? Zet het filter Actief op NEE

Afbeelding met schermopname, tekst, lijn, Perceel

Automatisch gegenereerde beschrijving

5. Zet het schuifje Actief op de gewenste situatie

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Computerpictogram

Automatisch gegenereerde beschrijving

6. Klik rechtsonder op opslaan.