Inleiding:

Dit artikel beschrijft hoe u de FARM Everywhere licentie via internet op kunt halen. Dit is een jaarlijks terugkeren proces als u de licentie voor het komende jaar weer betaald heeft of wijzigingen in u licentie heeft laten doorvoeren.

Ophalen van de nieuwe licentie:

Doorloop de volgende stappen om de nieuwe licentie te activeren.

1. Ga naar help en dan licentieformulier

2. Klik op de computer met wereldbol

3. Klik op opslaan

Als u de opmerking krijgt dat gebruikersnaam en wachtwoord niet correct zijn, ga dan naar de website van AgroVision en reset het wachtwoord. Wijzig paswoord

Na dit alles kunt u het FARM Everywhere programma opnieuw opstarten en is uw licentie vernieuwd.