1. Open CowVision Dierregistratie

2. Ga naar 02. Bedrijfsbegeleidingslijst

3. Vink hier de Preventieve behandelingen aan

4. Om zelf extra of minder kolommen zichtbaar te maken kan via het tandwieltje. De kolommen in het vak Geselecteerde kolommen worden zichtbaar op de lijst.

Door een gewenste kolom te selecteren bij de Beschikbare kolommen en te klikken op de knop met het pijltje dat wijst naar rechts, kunt u de kolom toevoegen. Andersom kunt u een geselecteerde kolom van de lijst af halen.

Klik op Opslaan om de veranderingen toe te passen.

5. Klik op Genereer rapportage. Vervolgens kunt u rechtsboven kiezen of u de lijst wil opslaan als PDF bestand of wilt uitprinten.