Mocht u geen gebruik willen maken van eDairy, dan blijft het voor bijvoorbeeld AgroMineraal en de Fosfaatmonitor mogelijk om handmatig de melk in te vullen en een planning te blijven maken zoals het er nu ook in zit.

Stappen
1. U kunt gaan in AgroMineraal naar het menu 04. Dieren . Klik vervolgens op de knop [Prognose] .

Vul vervolgens per maand de dieraantallen, melkleveringen en ureum in om een gemiddelde te kunnen berekenen.

Ook in AgroMineraal onder 10. Fosfaatmonitor kunt u handmatig de melkproductie invoeren zodat de dieren in de juiste excretieklasse voor fosfaatrechten terechtkomen.