In deze versie zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. Hieronder vindt u de belangrijkste.

• Nieuwe kaartlagen: Nutriënt verontreinigde gebieden & Derogatievrije zone
  • De AgroVision weerstations zijn vervangen door KNMI weerstations

Nieuwe kaartlagen: Nutriënt verontreinigde gebieden & Derogatievrije zone

1. Klik rechtsboven in de kaart op de knop met de ‘vier horizontale streepjes’ om de kaartlagen te tonen.

2.Kies rechts onder het kopje ‘Extra kaartlaag’ de kaartlagen Nutriënt verontreinigde gebieden & Derogatievrije zone

De AgroVision weerstations zijn vervangen door KNMI weerstations

Op 20 februari zijn de AgroVision weerstations omgezet naar het dichtstbijzijnde KNMI station.

Begin februari hebben wij u via de nieuwsbrief hier al over geïnformeerd. Lees het hier terug.

Tip voor gebruikers van CropVision Adviessystemen (Gewis, Prophy, Uien) & Meteo

In CropVision kunt u een weerstation koppelen aan een Teelt voor de spuitomstandigheden en het ziektebestrijdingsadvies.

U kunt na de omzetting, zelf ook een alternatief station (wellicht dichterbij) kiezen uit de lijst.

Had u voor de omzetting geen AgroVision weerstation geselecteerd, maar bijvoorbeeld een Sencrop, AgroExcact of Pessl. Dan kan het geen kwaad om de teelten nog eens te controleren op het juiste weerstation.

Open hier de kaart met de weerstation locaties.

Volg de onderstaande stappen om het geselecteerde weerstation te controleren:

1. Klik op de menuknop Registratie, Teeltregistratie, kies een teelt en druk op het witte pennetje.

2. Controleer het weerstation en pas deze indien nodig aan.

3. Klik op Opslaan.