De dieren die bij attentiedieren worden getoond zijn:

-  Alle dieren die behandeld zijn in de laatste 3 maanden met daarbij een wachttijd van > 0 dagen waarbij nog geen             negatieve testresultaten bekend zijn over de betreffende behandeling.

- Dieren die behandeld zijn met een droogzetter of tijdens de droogstand met een medicijn dat een wachttijd voor melk heeft staan ook onder de attentiedieren

Klik op het dier waarvoor u het testresultaat wilt invullen.

1. Stel Monsterdatum in = Melkvrije datum

De monsterdatum is de datum dat de melk van de individuele koe weer geleverd mag worden – schuifje op JA

De monsterdatum is de datum dat de melk van de individuele koe nog niet geleverd mag worden – schuifje op NEE

2. Testdatum

De datum van de test. Deze testdatum mag niet voor het eind van de wachttijd melk zijn.

3. Soort

Selecteer het type test gedaan

4. Uitslag

Typ in dit vak wat de uitslag is. De opmerking die hier ingevuld word zal in het vervolg als keuze optie worden getoond.

5. Uitvoerder

Selecteer de uitvoerder

6. Onderzoek door

Selecteer de onderzoeker

7. Datum onderzoek

De datum dat de test is onderzocht

8. Datum melk mee

De einddatum van de wachttijd van de geregistreerde behandeling

9. Locatie

Selecteer de locatie van de behandeling

10. Nummer

Het onderzoeksnummer

11. Gekoppelde diagnose

Koppel de diagnose waarvoor het test resultaat is

12. Klik op volgende

Controleer de samenvatting en klik op opslaan

Het testresultaat is nu ingevoerd. Bij de invoerhistorie zal te zien dat dit testresultaat is ingevoerd bij het betreffende dier.