• Ga rechts boven in op uw naam staan en kies voor Instellingen Dierregistratie, kies voor 06. Uitwisseling.
  • In het tabblad Webservice veehouderij kunt u uw inloggegevens invullen, dit zijn dezelfde gegevens waarbij u inlogt in veemanager.

• Ook kunt hier aanvinken welke uitwisseling er actief moet zijn en welke KI-gegevens er verzonden moeten worden.
  • Mocht u willen checken of de relatiecode/gebruiksnaam/wachtwoord goed is ingevuld kunt u klikken op Testen inloggen Testen inloggen

• Als u uw VKI meldingen wilt doen via Cowvision kiest u het tabblad Webservice InfoRund. Hier vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in van InfoRund en zet de uitwisseling op actief

•  Mocht u willen checken of de relatiecode/gebruiksnaam/wachtwoord goed is ingevuld kunt u klikken op Testen inloggen Testen inloggen