• Ga rechts boven in op uw naam staan en kies voor locaties en uitwisseling.

• Kies voor 2. uitwisseling. U kunt kiezen voor EDI-Zuivel of EDI-NRS en klik daarna op het + teken.

• Als u levert aan Friesland Campina, kiest u voor EDI-Zuivel Melkweb en u vult hier uw inloggegevens in voor EDI-Zuivel die u bij Friesland Campina hebt opgevraagd.

• Als u levert aan een overige melkfabriek kiest u voor EDI-Zuivel Z-Net. U vult u hier uw inloggegevens voor EDI-zuivel die u bij Z-Net hebt opgevraagd.