Volg de onderstaande stappen om de opbrengsten in te voeren.

1. Klik op het tabblad Opbrengsten.
  2. Kies aan de linkerkant het tabblad Hoofdproduct of Bijproduct.
  3. Kies voor Geregistreerde producten of Eigen Keuzelijst.
  4. Vul de Eigen prijs (excl. BTW), gebruik de knop Alle prijzen overnemen of prijzen overnemen (per product).

Het producttype in het oogstproduct bepaald of het een hoofdproduct of een bijproduct is. Het type oogstproduct staat geregistreerd onder menuknop Lijsten, tabblad Oogstproducten.

Afbeelding met tafel