Volg de onderstaande stappen om de prijzen van bewerkingen in te voeren.

1. Klik op het tabblad Kosten bewerkingen.
  2. Kies aan de linkerkant het tabblad Eigen mechanisatie of Loonwerker
  3. Vul de Eigen prijs (excl. BTW), gebruik de knop Alle prijzen overnemen of  prijzen overnemen (van het vorige teeltjaar).

De geselecteerde uitvoerder in een registratie bepaalt of het Eigen mechanisatie of Loonwerker is. De type medewerker (medewerker/loonwerker) staat geregistreerd onder menuknop Lijsten, tabblad Medewerkers.

A screenshot of a computer