Volg de onderstaande stappen om de prijzen van producten in te voeren.

1. Klik op het tabblad Prijzen producten.
  2. Kies aan de linkerkant een tabblad, bijvoorbeeld Middelen
  3. Kies voor Geregistreerde producten of Eigen Keuzelijst.
  4. Vul de Eigen prijs (excl. BTW) in of gebruik de knop Alle prijzen overnemen of  prijzen overnemen (van het vorige teeltjaar).

Kiest u bij stap 3 voor Eigen Keuzelijst? Dan ziet u alleen de middelen die zijn aangevinkt onder de  menuknop Lijsten, tabblad Middelen.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Als u op een regel klikt, ziet u op welke teelten het product is toegepast.