Volg de onderstaande stappen om een advies van uw adviseur over te nemen als taak.

U kunt uw adviseur machtigen om mee te laten kijken en/of adviezen toe te laten sturen. De adviezen zijn terug te vinden via menuknop Mijn bedrijf of Registraties, Teeltregistratie.

1. Klik op de menuknop Registratie, Teeltregistratie en kies het tabblad Registraties.
  2. Selecteer aan de linkerkant een teelt.
  3. Klik op een advies, te herkennen aan de blauwe datum.
  4. Klik rechtsonder op Overnemen.
  5. Klik linksboven op Taak.
  6. U kunt eventueel de gegevens (bijv. de dosering) aanpassen.
  7. Sluit af met Opslaan. Het advies is omgezet naar een taak (rood)