CropVision heeft geen splits-functie in de kaart. Wel kunt u een vorm kleiner maken. Vervolgens kunt u tweede teelt aanmaken met een nieuwe vorm.

1. Selecteer de vorm op de kaart. De vorm is blauw omcirkeld.
  2. Klik linksboven op het witte pennetje om de vorm aan te passen.
  3. Verplaats een blauw bolletje of wijs met de muis het betreffende bolletje aan en druk op de delete toets op het toetsenbord om te verwijderen. Klik linksboven op het witte vinkje om de vorm op te slaan.
  4. Maak vervolgens een tweede teelt aan met nieuwe vorm.