Om het inlezen van de Agrifirm leverbonen in CropVision te beëindigen (en daarmee de samenhangende kosten voor de JoinData module stop te zetten), kunt u onder Communicatie bij de instelling van Agrifirm-leverbonnen het vinkje weghalen bij uw klantnummer(s). De module zal stopgezet worden, mits er voor geen enkel ander AgroVision programma (Mifas Online, CowVision, etc) gebruik maakt wordt van de uitwisseling met JoinData.