U kunt ook de leverbonnen met gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen van Agrifirm handmatig invoeren. U betaalt op deze manier geen kosten voor automatisch ophalen van Agrifirm leverbonnen.

Volg de onderstaande stappen om de aan- en afvoer handmatig in te voeren:

1. Klik op de menuknop Voorraden en kies het tabblad Aan-/Afvoer.
  2. Klik aan de rechterkant op de groene registratieknop Aan -/Afvoer.
  3. Vul de gegevens in die op de leverbon staan.
  4. En sluit af met Opslaan.

Meer informatie over de voorraadadministratie leest u in de gebruikershandleiding.