Heeft u in het verleden het ophalen van Agrifirm leverbonnen ingesteld, dan zult u opnieuw actie moeten ondernemen. Alle oude instellingen zijn verwijderd. Agrifirm biedt de leverbonnen van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen uitsluitend aan via JoinData.

Volg de onderstaande stappen om het ophalen van leverbonnen (opnieuw) in te stellen:

1. Klik op de menuknop Communicatie (icoon: envelop)
  2. Kies het tabblad Leverbonnen
  3. Kies +Koppelen organisaties en selecteer Agrifirm
  4. Klik op +Klantnummer toevoegen
  5. Vul uw nieuwe Agrifirm klantnummer (4 of 5 cijfers) in, zet een vinkje om de algemene en aanvullende voorwaarden te accepteren en klik op Opslaan
  6. Klik op Ok en log met 'eHerkenning' in op join-data.nl
  7. Selecteer bovenin Machtigingen, kies het tabblad Openstaand, klik rechts op Acties en klik op Accepteren

Als u de machtiging heeft geaccepteerd, dan worden de leverbonnen van Agrifirm binnen enkele werkdagen ingelezen onder tab Aan-Afvoer in Voorraden (icoon: vrachtwagen)

Klik hier om de handleiding voor Mijn JoinData te downloaden als PDF of klik hier voor de video.