Wanneer u in CowVision Dierregistratie onder Daginvoer op een van de opties klikt komt u in het Dierselectiescherm.

In elk onderwerp waar een registratie is in te voeren staan rechts bovenin mogelijkheden het selectiescherm aan te passen naar uw eigen wens. Dit kan door gebruik te maken van de knoppen rechtsboven in het scherm. Onderstaand staan de knoppen uitgelegd.

Filter icoon

Met het filter icoon is het mogelijk te zoeken naar dieren op basis van verschillende categorieën.

1. Aanwezigheid dieren

Aanwezig: alle dieren aanwezig in CowVision (ongeacht locatie)

Afwezig: alle afgevoerde dieren in CowVision

Alle dieren: zowel afwezig en aanwezig

2. Gebruikersdoel

Keuze gebaseerd op gebruikersdoel

3. Diernummer(s)

Filteren op basis van het 4 cijferige I&R nummer

4. Levensnummer(s)

Filteren op basis van het levensnummer van het dier

5. Werknummer(s)

Filteren op basis van het gegeven werknummer van het dier

6. Lactatienummer

Selectie maken op basis van aantal lactatienummers

7. Locatie(s)

Selecteer de locatie

Tandwiel icoon

Met het tandwiel icoon is het mogelijk de instellingen voor de attentiedieren aan te passen. Welke instelling u hier instelt veranderd dit voor de periode van de attentiedieren die worden getoond bij de ‘gebeurtenis’ attentiedieren. Ook veranderd dit dan op de 'gebeurtenis' periode van de attentielijst (01. Attentielijst).

Kolommen icoon

Met het kolommen icoon is het mogelijk te kiezen welke kolommen worden getoond en welke volgorde. U kunt hier kolommen verwijderen en toevoegen.

1. Geselecteerde kolommen toevoegen

Pijltje naar rechts: verplaats de kolom naar de geselecteerde kolommen - komt dus in het dierselectiescherm.

Pijltje naar links: verplaats de kolom naar de beschikbare kolommen - gaat van het dierselectiescherm af.

2. Volgorde kolommen bepalen

Pijltje naar boven: verplaats de kolom naar links in de volgorde.

Pijltje naar beneden: verplaats de kolom naar rechts in de volgorde.

3. Reset

De kolommen aanpassingen worden weer terug gezet naar het origineel.