Bij dierregistratie, 17. Behandelplannen vindt u uw lijst met actieve behandelplannen.

U kunt filteren op naam, behandelplan type (curatief/preventief), categorie, ziekte en activiteit (actieve en niet actieve behandelplannen).

Als u op een behandelplan klikt kunt u het behandelplan wijzigen.

In het behandelplan gedeelte kunt u het type/categorie/ziekte en de naam wijzigen, hier kunt u ook aangeven of het behandelplan actief is.

Bij het behandelingen gedeelte kunt u een behandeling toevoegen.

Hier kunt u aangeven op welke dag het dier met welk middel behandeld is, hier kunt u niet de dosering of toedieningswijze wijzigen. Dit kunt u wijzigen bij instellingen dierregistratie, ziekte/behandelingen. Daar vindt u het geneesmiddel en de specificaties van dit geneesmiddel.

Met de knop dupliceren wordt de behandeling nogmaals toegevoegd.

Met het pennetje achter de behandeling kunt u de dag en de behandeling wijzigen.

Met het kruis verwijderd u de behandeling.

Door behandeling toevoegen kunt u een ander medicijn toevoegen aan het behandelplan

Wijzigen opslaan zorgt ervoor dat het behandelplan wordt opgeslagen na wijzigen.

Indien u bij het invoeren van een ziekten kiest voor een behandelplan, dan komen de behandelingen die in dit plan staan naar voren.