Ga in CowVision met uw muis op uw naam staan. Klik op Instellingen Dierregistratie.

Klik op 13. Ziektebehandelingen

Zoek het betreffende geneesmiddel / behandeling op. Achter de regel staat dan een pennetje.

Pas de wachttijd naar wens aan.

LET OP!

- de wachttijd van het geneesmiddel veranderd op het moment van Wijzigingen opslaan. Wanneer deze wijziging van wachttijd ook geldt voor registratie/invoer dat al gedaan is, dient deze invoer opnieuw gedaan te worden.

- als het geneesmiddel onderdeel is van een behandelplan dient het geneesmiddel opnieuw gekozen te moeten worden in de behandelplannen. Dit kunt u doen door het behandelplan te openen, even een ander geneesmiddel te kiezen en weer terug te kiezen naar het juiste geneesmiddel. Klik vervolgens op wijzigingen opslaan.