U kunt een geneesmiddel niet verwijderen wel kunt u hem inactiveren zodat deze niet meer voorkomt in uw keuzelijst bij het invoeren van een ziekte.

Ga in CowVision met uw muis op uw naam staan. Klik op Instellingen Dierregistratie.

Klik op 13. Ziektebehandelingen

Zoek het betreffende geneesmiddel / behandeling op. Achter de regel staat dan een pennetje.

Dan is het mogelijk om het schuifje Actief op NEE te zetten.

Klik rechtsonderin op Opslaan.

Het geneesmiddel of de behandeling zijn nu inactief binnen CowVision.