U kunt een geneesmiddel niet verwijderen wel kunt u hem inactiveren zodat deze niet meer voorkomt in uw keuzelijst bij het invoeren van een ziekte.

Inactiveren kan door, rechts bovenin bij uw naam te kiezen voor instellingen dierregistratie.

Hier vindt u onder 12. Ziekte/ behandelingen alle geneesmiddelen die in uw systeem staan.

Door op het pennetje achter het geneesmiddel te klikken kunt u het geneesmiddel wijzigen, rechts kunt u het middel op actief of niet actief zetten.

U dient de wijziging nog wel op te slaan voor dat u het scherm sluit, dit kan rechts onderin.