Met de Instellingen Webservices InfoRund wordt de instelling gedaan om VKI meldingen te kunnen versturen.

Hiervoor heeft u de volgende gegevens nodig:

• Gebruikersnaam InfoRund.
  • Wachtwoord InfoRund.

Weet u deze gegevens niet, dan kunt u dit altijd opvragen via de website van InfoRund

Om deze inloggegevens in te voeren / te wijzigen kunt u onderstaande stappen volgen:

1. Ga in CowVision met uw muis op uw naam staan. Klik op Instellingen Dierregistratie.

Afbeelding met tekst, elektronica, schermopname, Lettertype
Automatisch gegenereerde beschrijving

2. Ga naar 06. Uitwisseling Registratie Dieren

3. Klik op het tabblad Webservices InfoRund

4. Vul de correcte inloggegevens in.

5. Zet de uitwisseling op actief JA

6. Klik op Inloggen testen.

Wanneer rechtsonderin bovenstaande melding komt, zijn de inloggegevens niet correct.

Wanneer rechtsonderin bovenstaande melding komt zijn de inloggegevens correct en kunt u een VKI melding doen.