Wanneer u 1 oormerk wilt herbestellen kunt u het betreffende dier aanklikken.
Wanneer u meerdere oormerken wilt herbestellen, selecteer dan de vakjes voor de betreffende diernummers.

• Kies vervolgens voor Start invoer.
  • Vul de Leverancier en het Oormerk formaat in. Dit is alleen de eerste keer nodig, daarna onthoudt het programma de laatst gebruikte keus.
  • Klik nu op Volgende.
  • Wanneer u meerdere oormerken tegelijk besteld kunt u ook kiezen voor de optie Overnemen alle dieren. Dan wordt voor elk dier hetzelfde oormerk besteld.
  • Vervolgens komt u in het scherm Samenvatting. Controleer of de gegevens kloppen. Eventueel kunt u met het rode kruis een regel verwijderen.
  • Klik op Opslaan en verzenden. De meldingen worden direct verzonden.

Onder Daginvoer controle, 01. Invoerhistorie kunt u controleren of de meldingen verstuurd zijn.