U voert als volgt een verwerping in:

• Klik het betreffende dier aan in de lijst of zoek bovenin een diernummer.
  • Vul in het scherm Afkalving in ieder geval de Afkalfdatum, Datum melk mee en het Geboorteverloop in. De rest is optioneel.
  • U kunt nu aangeven dat er verworpen is door het schuifje bij Verwerpen op Ja te zetten.
  • Tevens kunt u bij Start nieuwe lactatie aangeven of er een nieuwe lactatie gestart moet worden of dat het dier doorgemolken wordt.
  • Als de geboorte is ingevoerd klikt u rechts onderin op Volgende.
  • U komt nu in het scherm Samenvatting.
  • Wanneer alles goed is ingevuld klikt u op Opslaan en verzenden.