Volg de onderstaande stappen om de voorraadinventarisatie in te voeren. In de eerste maanden van het nieuwe kalenderjaar legt u vast welke middelen en meststoffen u op voorraad heeft staan.

Werkt u al meer dan één teeltjaar met CropVision? Ga naar 'Hoe neem ik de voorraad over van vorig jaar?'

1. Klik op de menuknop Voorraden en kies het tabblad Voorraadinventarisatie.
  2. Klik aan de rechterkant op de groene knop Voorraad.
  3. Vul de datum in (bijvoorbeeld 1 januari), selecteer de producten die u op voorraad heeft staan en vul de hoeveelheid in.
  4. Sluit af met Opslaan.