In CropVision heeft u de mogelijkheid om een voorraadregistratie van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen bij te houden. Om de voorraadregistratie op orde te krijgen moet er een voorraadinventarisatie uitgevoerd worden. De volgende stap is het invoeren van de aan-/afvoer. Voorraadinventarisatie Om de beginvoorraad te bepalen voert u een eerste voorraadinventarisatie uit. U registreert de aanwezige voorraad op bijvoorbeeld 1 januari, dit is namelijk het begin van uw teeltjaar. Kies voor het tabblad Voorraadinventarisatie Klik aan de rechterkant op de groene knop Voorraad, voer de aanwezige voorraad op bijvoorbeeld 1 januari in en kies voor Opslaan Aan-/Afvoer Het registreren van de Aan-/Afvoer doet u automatisch of handmatig. Automatisch betekent dat u uw leverbonnen elektronisch inleest. Dit bespaart u veel tijd. Voor het instellen van de digitale leverbonnen gaat u hieronder naar Leverbonnen instellen Indien u de Aan-/Afvoer handmatig invoert: Klik op Aan-/Afvoer Vervolgens op de rechts op de groene knop Aan-/Afvoer (met de witte vrachtwagen) Voer vervolgens de meststoffen/middelen in die u heeft aangevoerd, heeft u meststoffen/middelen teruggebracht vul dan bijvoorbeeld -21 in Klik vervolgens op Opslaan.