Jos haluat muuttaa emakon porsimispäivän oletusasetusta, voit joko muuttaa kaikkien emakoiden odotettua porsimispäivää tai valita keskimääräisen porsimispäivän aikaisemman porsimisen perusteella (mahdollista vain 2. pahnueesta alkaen).

Jos haluat muuttaa kaikkien emakoiden tiineysajan pituutta, siirry kohtaan "Yleinen", sitten "Asetukset", "Siemennysryhmät" ja näet tämän ikkunan:

Tämän jälkeen vaihdat "Tiineyskausi" -kohdan vieressä olevan ruudun numeron haluttuun numeroon. Jotta vältyt muutoksilta siemennysryhmissäsi, sinun on muutettava esimerkiksi "Vieroitusikä", jotta "Yht. päiviä" pysyy samana – tässä 154 päivää.  Napsauta sitten "Ok" ja emakkokorttien odotetut porsimispäivät muuttuvat.

Jos haluat, että ohjelma laskee keskimääräiset odotetut porsimispäivät jokaiselle emakolle, siirryt kohtaan "Yleinen", sitten "Asetukset", sitten "Laskenta" ja sitten "Muut" ja näet tämän ikkunan:

Täällä napsautat pientä nuolta "Kiinteä" -ruudussa "Odotettu porsiminen, tiineysajan pituus" vieressä ja muutat sen "Keskiarvoksi". Ikkunasi näyttää sitten tältä:

Napsauta sitten "Ok" ja porsimispäivät lasketaan uudelleen ja muutetaan emakkokorteissa.