Jos käytät PigVisionia AgroVisionin palvelimella, eli menet sisään esim. oheisella kuvakkeella:  Jos sinulla on tämä kyseinen vaihtoehto käytössä, niin takaamme, että sinulla on aina viimeisin versio käytössäsi. Jos ohjelmasi on palvelimella, mutta se ei ole meidän palvelimemme, ole yhteydessä järjestelmänvalvojaan päivitysten osalta.

Jos PigVision on asennettu paikallisesti koneellesi kuvake näyttää yleensä tältä:

Tällöin olet itse vastuussa ohjelman päivittämisestä.

Yleensä, jos uusi versio on ladattavissa ohjelma muistuttaa sinua oheisella viestillä:

Voit myös manuaalisesti tarkistaa onko uusia päivityksiä tullut PigVisioniin. Mene valikkoon Apu - Tarkista päivitys:

Jos sinun tarvitsee tarkistaa mitä ohjelman versiota juuri nyt käytät, niin se löytyy reittiä Apu - Ohjelmasta: