Valikossa Siitoseläimet – Tiedonvaihto – Näytä lokit näet samat lokitiedostot, jotka DanBred lähettää sinulle sähköpostitse. Tiedot kerätään suoraan DanBredin tietokantaan. Siksi voit nähdä tanskalaisia lauseita, jotka eivät ole osa Pigvisionin kielitiedostoja.

Pigvisionissa olemme lisänneet sarakkeet "Tieto-osat" + "Virhe käsitelty", jotta sinun on helpompi tunnistaa, mitä eläimiä tiedosto koskee, ja lopulta lisätä nimikirjaimesi osoittamaan, että virhe on käsitelty.

Näytön yläreunasta löydät itse lokitiedoston. Alla näet virheet, jos niitä tuli, kun tietoja tuotiin DanBredistä.

Sinut ohjataan DanBredin nettisivulle, kun napsautat DanBred -kuvaketta PigVisionin emakkokortilla ja missä tahansa muualla, missä näet kuvakkeen. Näin voit helposti verrata DanBredin eläinkorttia Pigvisionin emakkokortti- tai siitoseläinjälkeläistietoihin ja tarvittaessa korjata tietoja DanBrediltä saamiesi lokitiedostojen perusteella.

Jos aiot lähettää tiineytyksen, kun eläin on edelleen rekisteröity "siitoseläinten jälkeläiseksi" DanBredissä, näet vastineeksi virheen, koska tiineytyksiä voidaan lisätä vain tuotantoeläimille. Jostain syystä merkintää tuotantoeläimeksi ei ole koskaan kirjattu. Kun napsautat hiiren kakkospainikkeella tapahtumapäivää, saat mahdollisuuden lähettää tiedot uudelleen. Kun napsautat tästä, tiedot kirjataan ja lähetetään DanBred:iin seuraavan kerran, kun siirryt valikkoon Siitoseläimet – Tiedonvaihto – Vie tiedot. Tässä tapauksessa sinun on lähetettävä kirjaus uudelleen tuotantoeläimenä + seuraavat tiineytykset ja porsiminen.

On tärkeää, että korjaat virheitä jatkuvasti, jos saat niitä. Jos näitä ei korjata, virheiden määrä vain kasvaa, varsinkin kun alat kirjata tietoja jälkeläisistä, kun niistä tulee tuotantoeläimiä.

PigVision pystyy poistamaan tapahtumia DanBredin tietopankista. Jos olet kirjannut väärän karjun tiineytykseen ja olet jo lähettänyt tietosi DanBredille, vaihdat tiineytyksessä olevan karjun oikeaan. PigVision kirjaa automaattisesti ensimmäiseksi tallennetun karjun poiston ja lähettää oikeat tiedot viimeisimmän merkinnän kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää vahvistuksista tai tarvitset apua DanBrediltä mahdollisesti saamiisi virheisiin, ota yhteyttä DanBredin kumppanipalveluun postitse service@danbred.com tai puhelimitse +45 4488 1188