• Hoe stel ik EDI-Nijland in?

• Ga in Comru naar Uitwisseling, Edi instellingen
    • Wijzig de module EDI-Nijland
    • Zet het medium op FTP vul bij gebruikersnaam in : n00012345, waarbij 12345 uw UBN nummer moet zijn.
    • Vul het wachtwoord in dat in de brief van melkcontrolenijland staat
    • Vul bij server in ftp.melkcontrolenijland.nl
    • Vul bij FTP directorie in: /UIT/
    Aanlevering EDI Nijland
    Oplossing
    Edi Nijland bestanden kunnen op onderstaande manieren aangeleverd worden.

1. U laat als veehouderde MPR uitvoeren door Nijland, Nijland stuurt de data naar CRV, CRV doet berekeningen, vult dit aan met CRV dierdata en stuurt het edi-bericht aan u terug via de uitwisseling in Comru.
    2. U laat als veehouder de MPR uitvoeren door Nijland, Nijland verzorgt zelf de rapportage en edi-uitwisseling, vult dus niet aan met dierdata van CRV, er is minder data beschikbaar, maar de MPR is wel volledig.