• Voor vragen over het versturen/uploaden en verwerken van facturen in Billtobox kunt u het beste contact opnemen met Billtobox. Klik hier voor de contactgegevens.
  • Heeft u facturen die in Billtobox bij Status boekhouding op "Doorgestuurd" staan en die (na meer dan een uur) nog niet in Mifas Online binnen komen, neem dan contact op met de Mifas Online helpdesk via 0570-664151.
  • Voor alle overage vragen rondom Billtobox (Opstart, Veel gestelde vragen, Mobiele app, Algemeen gebruik van Billtobox, etc.) kunt u terecht op deze pagina