Bij het downloaden en importeren van de bankmutaties van de Rabobank via een CSV bestand kan de foutmelding: Fout in bestand (bestandsnaam.csv) Regelnummer 2 (of anders, als er meerdere rekeningen tegelijk gedownload worden) ontstaan.

Deze foutmelding heeft te maken met de regio en taal instellingen van de computer, het is een foutje in Windows. deze moeten een keer gewisseld worden en dan moet het wel werken. evt. moet in sommige gevallen de pc een keer opnieuw opgestart worden.

zie onderstaande afbeelding waar die instellingen exact te vinden zijn.