• Ga naar www.agrovision.nl. Klik op de knop Login en ga vervolgens naar Mifas Online.
  • Log nu in met uw Agrovision klantnummer en het bijbehorende wachtwoord.  (Dit zijn niet de inloggegevens die u normaal gesproken voor Mifas Online gebruikt).
  • Verwijder de hoofdgebruiker.
  • Nu kan er een nieuwe gebruiker toegevoegd worden
  • Vul nu uw nieuw e-mailadres in. Vervolgens wordt er een link naar uw mail gestuurd en vanuit hier kan er een nieuw wachtwoord aangemaakt worden.
  • Wanneer dit voltooid is kunt u weer inloggen in Mifas Online. Gebruik nu uw nieuwe e-mailadres als gebruikersnaam en vul het nieuw aangemaakte wachtwoord in.