Mutaties importeren vanuit de Bank (downloaden)

Oplossing

Ga naar:

• Mifas Online Portaal
  • Klik op 'Bankieren' in de tegel Bankieren.
  • Klik rechtsboven in beeld op 'download' om een lijst van de verschillende banken te krijgen.
    Let op! Doe dit alleen als u geen PSD2-Koppeling heeft.
    Als er in de kolom Machtiging een verloopdatum wordt weergegeven heeft u de PSD2-koppeling ingesteld voor die betreffende rekening.
  • Selecteer de bank waaruit u de afschriften wilt downloaden
  • Klik op 'Start'
  • Volg het stappenplan wat nu in beeld verschijnt
  • Alle stappen uitgevoerd? Klik op de blauwe knop 'Verwerken'
  • Vervolgens kiest u voor 'Sluiten' om terug te keren naar het Mifas Online Portaal
  • Klik op 'Start' in de tegel Mifas Online
  • Ga naar [Bankieren] - [Mutaties importeren]
  • Klik op 'Doorverwerken' om de mutaties door te zetten naar het bankboek
    Let op dat het aantal mutaties en het aantal wat wordt door verwerkt aan elkaar gelijk is.