In de module “Rundvee” moet men onder “Rundvee – Diernummers” eerst het boekhoudnummer invullen dat men ontvangt van Liba.

Opgelet, men dient dit scherm op te slaan door bovenaan op het diskette-icoon te klikken, anders bent u uw ingevoerde gegevens kwijt!

Via de module “Algemeenheden” kan men kiezen om via “Export – Export Liba (ASDAC)” een bestand op te maken.

Dit wordt standaard gezet in de map die bij plaats en naam bestand genoteerd staat:

Nadat men op OK klikt, wordt dit bestand gegenereerd.

Via uw e-mailprogramma kan u het bestand dat u op bovenstaande locatie vindt doormailen als bijlage naar Liba.