Du kan oprette udgifter ved at gå til "Øvrige indtastninger" - "Udgifter" eller "Andre udgiftstyper"

Udgifterne er opdelt i typer med hver deres kode.

Her er kode 230 udgifter til transport, som er en del af eksterne tjenester (kode 200). Vil du se alle typerne skal du markere et felt og trykke på ikonet med kikkerten eller F5.

Nu kommer en liste over de forskellige typer frem.

Under ”Udgifter” (også ”Øvrige indtastninger”) kan du indtaste de forskellige udgifter, når du har skrevet prisen i vinduet ovenfor. Når du indtaster mængden, henter programmet prisen.

Her et eksempel med transportomkostninger (fiktive priser).

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

På din E-Kontrol vil der nu være udgifter til transport under fanen ”Økonomi”.

Det samme kan du gøre med dine indtægter, som du også finder under ”Øvrige indtastninger"